trött som tusan

Kommentera
Ja herregud. Igår  var det kul och idag är jag trött!

Igår så gick jag och älsklingen upp hyfsat tidigt. Drog fram på staden för att vi var tvungna att köpa present till mamma, handla alkohol och hitta en klänning till mig! Men tro fan att det inte blev ngn klänning, finns inga. SUger hårt alltså! Hittade däremot ännu en väska, en ljusbrun denna gång. Köpte nämligen en liten svart i torsdags :)

Och sen så köpte jag legging och strumpbyxor. Kan va bra och ha. Både vanliga och svarta! Men neee mer än så blev det inte :/ Iaf, till mamma köpte jag och Johan ett presentkort på massage. det blev hon glad för. haha.. Iaf käkade smörgåstårta hemma hos mami och tjötade skit. Sen vid halv åtta typ så anlände jag tilll Lisa. Feeest :) Sen självklart stadt, dansade massor! :) Johan var där också, så vi dansade jävel också. Svinkul :) Happ happ happ sen blev det torngrillen och sen sängen. :)

I torsdags så drack vi vin, spelade poker och körde biljard. Johan vann denna gången. hmmm antar att det berodde på att jag var onykter. Gången innan så vann jag ju med 4- 0.. Men i torsdags vann HAN med 2-1. Det blev han stolt över! :)

Hepp himlans fint väder det är ute idag men än är jag inte på G. Nu blir det vatten, morot och en avsitt av mia och klara :) pusspussssss