Problem solved

Kommentera
Jag sa ju fortsättning följer ;) 

Äntligen har vi hittat en barnvagn men vilket meck! Vad vi har velat fram och tillbaka. Nämnde ju detta i förra inlägget. Efter det så satt vi på youtube och kollade klipp på olika barnvagnar. Då var helt plötsligt helt säkra på att vi skulle ha en Brio. Sen läste vi runt lite och var osäkra IGEN. Big surprise där.. Så vi bestämde oss iaf för att åka och klämma & känna på de olika vagnarna. Det borde vi gjort tidigare. Man känner ganska snabbt vad man vill ha. Vi gjorde det iaf. Hem åkte vi med en Emmaljunga Super nitro. Ligg- och sittdelen samt tillbehör är i vitt läder, precis det som jag ville ha från allra första början när jag började smygtitta på vagnar ;) 

I morses så vaknade vi förövrigt av ett samtal angående eventuellt lägenhetsbyte. Vi har satt upp lapp i tvättstugan om att vi vill byta till en större lägenhet samt att uteplats är ett krav ;) uteplatsen är det bästa som hänt oss typ så det byter vi aldrig bort :p iaf, på onsdag så ska vi kolla på en trea här i området. Hoppas den är något att ha så vi får det där extra utrymmet som vi snart behöver :) 

Nu ligger hele familjen i sängen och kollar på hockey, myspys. Ska snart dra sista avsnittet på Marco Polo, spännande spännande! Förutom barnvagnsköp så har jag hunnit med ett zumbapass och förut så var Carro här på en kaffe :)